EMBARÀS I PART

Un moment únic a la vida de la dona

Ens esforcem en aconseguir que l’embaràs transcorri sense contratemps i amb el resultat que tota dona desitja: ser mare d’un nen sa i sense problemes. A Rovira Clinic realitzem tots els controls relacionats amb el seguiment de l’embaràs: visites mensuals, ecografies, diagnòstic prenatal d’alteracions fetals, analítiques, monitorització cardiotocogràfica, ecografies 3D/4D, etc.

UN MOMENT ESPECIAL

El part és un dels moments més importants a la vida de qualsevol dona, suposant la culminació d'un llarg procés, que es troba ple de moltes il·lusions, però també de molts dubtes i pors. A Rovira Clinic considerem que aquest moment tan especial, no ha de perdre la seva part humana, per això oferim una atenció personalitzada i propera, sempre acompanyada dels equips més avançats que garanteixin el benestar de la mare i el fetus.

CONTROLS I SEGUIMENT

A Rovira Clinic realitzem tots els controls relacionats amb el seguiment de l'embaràs: visites mensuals, ecografies, diagnòstic prenatal d'alteracions fetals, analítiques, monitorització cardiotocogràfica , ecografies 3D/4D, etc.

CLÍNIQUES ASSOCIADES

Depenent de la companyia asseguradora a la que pertanyis el part es podrà atendre en les següents clíniques: Clínica del Pilar, Clínica Diagonal, Hospital de Barcelona o Clínica CIMA. Si no pertanys a cap companyia asseguradora t'oferim un forfait d'embaràs tancat que inclou tota l'atenció necessària durant l'embaràs i part: visites de control, analítiques, ecografies, registres matern fetals i assistència al part a una Clínica.