EMBARÀS I PART

Un moment únic a la vida de la dona

En el nostre compromís amb la salut de la dona, ens esforcem en donar la millor atenció per aconseguir que l’embaràs transcorri de manera segura i sense contratemps. 

 

A Rovira Clinic realitzem tots els controls relacionats amb el seguiment de l’embaràs per aconseguir que tant la mare com el futur nadó estiguin sans..

 

UN MOMENT ESPECIAL

 

El part és un dels moments molt íntim i especial en la vida, suposant la culminació d'un llarg procés, que es troba ple d' il·lusió, però també de molts dubtes.

 

A Rovira Clinic considerem que aquest moment tan especial, no ha de perdre la seva part humana, per això oferim una atenció personalitzada i propera, sempre acompanyada dels equips més avançats que garanteixin el benestar de la mare i del futur nadó

 

CONTROLS I SEGUIMENT

 

A Rovira Clinic realitzem tots els controls relacionats amb el seguiment de l'embaràs: visites mensuals, ecografies, diagnòstic prenatal d'alteracions fetals, analítiques, monitorització cardiotocogràfica , ecografies 3D/4D, etc.

 

Tot amb les millors tecnologies per garantir el benestar de la mare i del futur nadó. 

 

CLÍNIQUES ASSOCIADES

 

Depenent de la companyia asseguradora a la que pertanyeu, el part es podrà atendre en algunes clíniques associades al centre, com per exemple la Clínica del Pilar, Clínica Diagonal, Hospital de Barcelona o Clínica CIMA.

 

En cas de no pertànyer a cap companyia asseguradora, t'oferim un forfait d'embaràs tancat que inclou tota l'atenció necessària, tant durant l'embaràs com en el part: visites de control, analítiques, ecografies, registres matern fetals i assistència al part en una Clínica.

 

936 38 26 29

 

recepcion@roviraclinic.com

@roviraclinic