Slide background

Revisions periòdiques
Per la detecció d'anomalies a la pell

Slide background

L'acné, un problema
freqüent entre adolescents

Slide background

Medicina antiaging, solucions
per l'envelliment de la pell

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA?
TRUCA'NS AL 936 382 629

DERMATOLOGIA I

VENEREOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA

La Dermatologia és l’especialitat medico-quirúrgica que tracta les patologies de la pell, una especialitat àmplia i molt important,  ja que existeixen molts signes cutanis com a primera senyal d’una malaltia interna.

 

La Venereologia és una part de l’especialitat de Dermatologia i tracta totes aquelles malalties de transmissió sexual que es manifesten a la pell i a les mucoses. A Rovira Clinic existeix una estreta feina amb l’equip de Ginecologia per al tractament d’aquestes, utilitzant tecnologia terapèutica i diagnòstica d’última generació.

 

La Dermatologia Cosmètica i antiaging busca solucions a l’envelliment de la pell. El seu objectiu final és conservar una pell sana i prevenir l’envelliment de la pell, sobretot el càncer cutani que està en continu augment, emprant les tecnologies més avançades que existeixen a l’actualitat.

 

A Rovira Clinic se segueix una aproximació holística al tractament de les malalties de la pell: és la Dermatologia holística la que té en compte tots els factors que puguin influir a la pell per tal de buscar una solució en la que es fa partícip al pacient per la seva resolució.

 

 

És de gran importància la revisió periódica i visitar al dermatòleg davant de qualsevol lesió que canviï de color, forma o tamany

Àrees d'Interès

Revisió Dermatològica Periòdica

En els últims anys la incidència del càncer de pell ha augmentat notablement. Un de cada cinc espanyols haurà d’enfrontar-se al càncer de pell al llarg de la seva vida. Els tipus de càncer de pell més freqüents són el carcinoma vasocel·lular, el carcinoma escamós i el melanoma maligne. Però la detecció precoç del càncer de pell suposa, més o menys, la curació del 95% dels casos, per això és important la revisió periòdica i visitar al dermatòleg davant de qualsevol lesió que canviï de color, forma o mida. Els nevus melanocítics o pigues han de controlar-se anualment o més freqüentment en casos de factors de risc concomitants, mitjançant dermatoscòpia i en casos indicats haurà de realitzar-se un seguiment fotogràfic.

Dermatologia Pediàtrica

A Rovira Clinic s’ofereix un diagnòstic i tractament de la pell des del moment del part. Existeixen moltes enfermetats congènites i hereditàries que es manifesten a la pell, detectar-les de manera ràpida suposarà una possibilitat de tractament o seguiment profitós per al recent nascut. Cada cop hi ha més casos d’atòpia que es poden manifestar en els nadons, així mateix és important el control i seguiment dels nevus melanocítics, dels hemangiomes i altres lesions congènites.

Dermatologia d'Adolescents i Adults

Les patologies més freqüents en els adolescents es troben l’acné, la hipersudoració i la caiguda de cabell. Un cop realitzat el diagnòstic adequat es poden plantejar diferents alternatives terapèutiques amb el pacient.

Venereologia

Existeix un augment constant en les enfermetats de transmissió sexual, sobretot en adolescents i adults joves. Inclou des de la sífilis fins a condilomes,  linfogranuloma venèri, chlamydias i herpes genital. És important tractar aquestes enfermetats perquè en el cas de la sífilis pot donar lloc complicacions greus i en el cas dels condilomes estan provocats pel papiloma virus i alguns soques d'aquest virus avui dia se sap que juguen un paper important en el càncer de cèrvix, d'aqui la importància del seu tractament i seguiment.

Cirurgia Dermatològica

A Rovira Clinic es realitzen les biopsies diagnòstiques i la cirurgia menor de tumors tant benignes com malignes.

Dermatologia Cosmètica i Antiaging

Cada dia és més important l’aspecte extern, però en aquests casos és rellevant posar-se en mans d’aquells especialistes que coneixen millor la fisiologia de la pell i de l’envelliment cutani, així com de l’estètica facial.

scheppers2

Doctora

Christina Schepers

Col·legiada num. 29239

Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona amb la qualificació Excelente-Cum Laude. Dermatòloga formada a l'Hospital Clínic de Barcelona e Institute for Dermatopathology, Jefferson Medical Center, Philadelphia. Responsable de Dermatologia a la Clínica Planas des del 2001 fins a l'actualitat.

 

936 38 26 29

 

recepcion@roviraclinic.com

@roviraclinic