Slide background

Establim pautes per menjar bé
i portar una vida saludable

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA'NS AL 936 382 629

NUTRICIÓ

SI CADA PERSONA ÉS DIFERENT...¿PER QUÈ PORTAR UNA MATEIXA DIETA?

La manera de la qual ens alimentem influeix en gran mesura en la nostra salut.

 

La nutrició és la ciència que estudia com el nostre cos assimila els nutrients que prenem a través de l'alimentació, i resulta bàsica a l'hora de preveure o millorar possibles malalties.

 

És per tot això que a Rovira Clínic t'oferim un servei de nutrició personalitzada, amb plans individualitzats i seguiment proper en totes les etapes de la vida. 

Realitzem dietes especials adaptades a cada cas

Tractaments que Oferim

Metabolisme i Nutrició

Tractament integral de la obesitat i de les seves complicacions: Assessorament nutricional, esportiu i farmacològic. Tractament de la obesitat mórbida.

Suport Nutricional en etapes especials de la vida: com l'adolescència, l'embaràs, la lactància o la menopausa.

Transtorns del metabolisme dels lípids: Hipercolesterolemies, hipertrigliceridemies

Suport nutricional en: malalties celíaques, intoleràncies alimentàries, dietes vegetarianes...

Transtorns del metabolisme de l'àcid úric: Hiperuricèmies

Establim objectius amb el pacient per tal de portar una vida sana, que millori la seva qualitat de vida

Malalties més Comuns

DIABETIS

La diabetis és causada per la deficiència d'insulina o per la incapacitat d'utilitzar correctament la insulina en els teixits del cos.
Afecta a un 6% de la població. Actualment podem diferenciar la DB tipus 1, la DB tipus 2 (la més comú) i la gestacional. 

MALALTIES TIROIDALS

Les més freqüents són l'hipo e hipertiroïdisme (dèficit o excés de producció d'hormones tiroïdals), la tiroiditis postpart i els nòduls tiroïdals.
Són entre 5 i 8 vegades més comuns en dones que en homes i la possibilitat de presentar disfuncions augmenta amb l'edat.

OBESITAT

El sobrepès i l’obesitat es defineixen com un excés de pes corporal, produït per un augment de les reserves de greix per sobre del considerat normal, en funció de les característiques individuals.
És important avaluar patrons de conducta alimentària i detectar els punts claus per tal de realitzar un tractament global i encertat de la malaltia.

COLESTEROL

Nivells elevats de colesterol LDL augmenten el risc de patir malalties cardiovasculars (angina de pit, infart de miocardi...)
És recomanable tenir uns nivells de colesterol total en sang de menys de 200 mg/DL.

 

AROA VÁZQUEZ

Col·legiada num. CAT001983

 

 

Dietista i nutricionista, graduada per la Universitat Ramón Llull i especialista en Nutrició Clínica i patologia, tant en l'adult com en l'infant i adolescent.

 

Amb més de 8 anys d'experiència en l'atenció i ajuda a les persones que busquen millorar la seva salut a través de l'alimentació.

 

Actualment, a més de trobar-se a Rovira clínic, és coordinadora del departament de nutrició de CESNUT nutrición, així com col·laboradora a l'Agència Catalana de la Joventut com a dietista i nutricionista. 

 

936 38 26 29

 

recepcion@roviraclinic.com

@roviraclinic