Slide background

Revisions periòdiques
per la detecció precoç d'anomalies

Slide background

Condicions econòmiques a mida
per a menors de 25 anys

Slide background

Embaràs i part
un moment molt especial

Slide background

Tractament de la parella
amb problemes de fertilitat

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA'NS AL 936 382 629

 

UNITAT DE GINECOLOGIA

I OBSTETRICIA

 

GINECOLOGIA VOL DIR CIÈNCIA DE LA DONA I, EN MEDICINA, FA REFERÈNCIA A L’ESPECIALITAT MÈDICA I QUIRÚRGICA QUE TRACTA LES PATOLOGIES DEL SISTEMA REPRODUCTOR FEMENÍ. L’OBSTETRÍCIA, DEL LLATÍ “OBSTARE”: ESTAR A L’ESPERA, S’OCUPA DE L’EMBARÀS, PART I PUERPERI.

 

A Rovira Clínic tenim com a objectiu principal prevenir, diagnosticar i tractar els diversos problemes de salut que acostumen a afectar a la dona des de l’adolescència fins a la menopausa i acompanyar-la en un dels moments més importants de la seva vida, el de la maternitat.

 

Remarquem la importància de la revisió ginecològica periòdica, la prevenció de les enfermetats de transmissió sexual, la orientació del mètode anticonceptiu més adequat per a cada tipus de dona, així com l’adequat control de l’embaràs i part, amb una atenció propera i personalitzada.

Totes les dones s’haurien de realitzar una revisió anual que permeti identificar ràpidament qualsevol anomalia ginecològica.

 

ÀREES D'INTERÈS

Revisió Ginecològica Periòdica

Considerem de crucial importància la revisió ginecològica periòdica des dels 20 anys o abans si ja s’han iniciat les relacions sexuals. Es realitzarà una citologia o un test de detecció de VPH (Virus del Papiloma Humà), una exploració ginecològica, mamària i una ecografia transvaginal. Aquestes proves hauran d’adaptar-se a les circumstàncies i edat de cada pacient. Recomanem realitzar-se mamografies anuals a partir dels 40 anys.

Anticoncepció

Determinar el moment i el nombre de fills que es desitgen ha d’estar a l’abast de qualsevol dona. El nostre objectiu és assessorar i millorar la qualitat de vida mitjançant mesures educatives, preventives i mèdiques. Existeixen diversos tipus d’anticonceptius per diversos perfils de dona.

Reproducció Assistida

S’estima que entre un 10-15% de les parelles tenen alguna dificultat a l’hora de concebre. A Rovira Clinic volem que les persones amb problemes de fertilitat puguin experimentar l’emoció de tenir un fill. Analitzem el problema, realitzem el diagnòstic i busquem la millor solució.

Realitzem diverses tècniques de reproducció: inducció de la ovulació, inseminació artificial, fecundació in Vitro, ovodonació, congelació d’embrions i vitrificació d’òvuls.

Ecografia ginecològica i obstètrica

L’ecografia és un procediment senzill, indolor, no invasiu, en el que no es fa servir radiació (sinó ultrasons), és innocu per la dona i en cas d’estar embarassada, és innocu pel fetus. A la nostra consulta comptem amb ecògrafs d’última generació i pantalles on la pacient pot seguir en tot moment el procés d’exploració.

Embaràs i Part

En el nostre compromís amb la salut de la dona, ens esforcem en donar la millor atenció per aconseguir que l’embaràs transcorri de manera segura i sense contratemps. 

 

A Rovira Clinic realitzem tots els controls relacionats amb el seguiment de l’embaràs per aconseguir que tant la mare com el futur nadó estiguin sans.

Menopausa

La menopausa és un moment de la vida de la dona caracteritzat pel cessament de la menstruació. Tot i no ser una malaltia, en la majoria de les dones provoca símptomes molestos que poden alterar la dinàmica social i laboral. Aquest període es caracteritza per presentar forts canvis endocrinològics, imprevisibles i variables, pel que es important realitzar un correcte seguiment mèdic d'aquests canvis, a través dels següents símptomes. 

Patologia Mamària

El càncer de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones de tot el món (1 de cada 8 dones), però malgrat la seva incidència, la seva mortalitat ha anat disminuint gràcies a les millores en el diagnòstic precoç i als tractaments disponibles.

Patologia del Tracte Genital Inferior

És la unitat dedicada a la prevenció, estudi i tractament de les lesions de l’aparell genital femení a nivell de coll uterí, vagina, vulva i regió perineal (àrea entre vulva i annus). En aquestes patologies pren un paper important la presència d’un virus de transmissió sexual anomenat virus del papil·loma humà (VPH).

 

 

DOCTORA

 

MARIA TERESA ROVIRA

 

Col·legiada num. 24531

 

 

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Metge Resident d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Materno-Infantil de la Vall d’Hebrón, metge adjunt a l’Hospital del Mar. Actualment és ginecòloga i Directora mèdica a Rovira Clinic.

 

 

DOCTORA

 

LAIA ALCOVERRO

 

Col·legiada num. 44701

 

 

LLicenciada en Medicina i Cirurgia per la Univ. de Barcelona. Metge Resident d’Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Adjunta de l’Institut Català de la Salut i Referent en Sòl Pelvià en ASSIR Muntanya Barcelona (Hospital Vall d’Hebron de Barcelona)

 

 

 

DOCTORA

 

MARGARIT 

 

Col·legiada num. 31742

 

 

LLicenciada en Medicina i Cirurgia per la Univ. de Barcelona. Metge Resident d’Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Sant Pau de Barcelona. Actualment adjunta en el servei de Ginecología i Obstetrícia de l'Hospital Parc Sanitari de Sant Joan de Deu.

 

936 38 26 29

 

recepcion@roviraclinic.com

@roviraclinic