Slide background

Revisions periòdiques
per la detecció precoç d'anomalies

Slide background

Condicions econòmiques a mida
per a menors de 25 anys

Slide background

Embaràs i part
un moment molt especial

Slide background

Tractament de la parella
amb problemes de fertilitat

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA'NS AL 936 382 629

UNITAT DE GINECOLOGIA

I OBSTETRICIA

GINECOLOGIA SIGNIFICA CIÈNCIA DE LA DONA I EN MEDICINA FA REFERÈNCIA A L’ESPECIALITAT MÈDICA I QUIRÚRGICA QUE TRACTA LES PATOLOGIES DEL SISTEMA REPRODUCTOR FEMENÍ. L’OBSTETRÍCIA, DEL LLATÍ “OBSTARE”: ESTAR A L’ESPERA, S’OCUPA DE L’EMBARÀS, PART I PUERPERI.

A Rovira Clínic tenim com a objectiu principal prevenir, diagnosticar i tractar els diversos problemes de salut que acostumen a afectar a la dona des de l’adolescència fins a la menopausa i acompanyar-la en un dels moments més importants de la seva vida, el de la maternitat.

Remarquem la importància de la revisió ginecològica periòdica, la prevenció de les enfermetats de transmissió sexual, la orientació del mètode anticonceptiu més adequat per a cada tipus de dona, així com l’adequat control de l’embaràs i part, amb una atenció propera i personalitzada.

Totes les dones s’haurien de realitzar una revisió anual que permeti identificar ràpidament qualsevol anomalia ginecològica.

Àrees d'Interès

Revisió Ginecològica Periòdica

Considerem de crucial importància la revisió ginecològica periòdica des dels 20 anys o abans si ja s’han iniciat les relacions sexuals. Es realitzarà una citologia o un test de detecció de VPH (Virus del Papiloma Humà), una exploració ginecològica, mamària i una ecografia transvaginal. Aquestes proves hauran d’adaptar-se a les circumstàncies i edat de cada pacient. Recomanem realitzar-se mamografies anuals a partir dels 40 anys.

Anticoncepció

Determinar el moment i el nombre de fills que es desitgen ha d’estar a l’abast de qualsevol dona. El nostre objectiu és assessorar i millorar la qualitat de vida mitjançant mesures educatives, preventives i mèdiques. Existeixen diversos tipus d’anticonceptius per diversos perfils de dona.

Reproducció Assistida

S’estima que entre un 10-15% de les parelles tenen alguna dificultat a l’hora de concebre. A Rovira Clinic volem que les persones amb problemes de fertilitat puguin experimentar l’emoció de tenir un fill. Analitzem el problema, realitzem el diagnòstic i busquem la millor solució.

Realitzem diverses tècniques de reproducció: inducció de la ovulació, inseminació artificial, fecundació in Vitro, ovodonació, congelació d’embrions i vitrificació d’òvuls.

Ecografia ginecològica i obstètrica

L’ecografia és un procediment senzill, indolor, no invasiu, en el que no es fa servir radiació (sinó ultrasons), és innocu per la dona i en cas d’estar embarassada, és innocu pel fetus. A la nostra consulta comptem amb ecògrafs d’última generació i pantalles on la pacient pot seguir en tot moment el procés d’exploració.

Embaràs i Part

Ens esforcem en aconseguir que l’embaràs transcorri sense contratemps i amb el resultat que tota dona desitja: ser mare d’un nen sa i sense problemes. A Rovira Clinic realitzem tots els controls relacionats amb el seguiment de l’embaràs: visites mensuals, ecografies, diagnòstic prenatal d’alteracions fetals, analítiques, monitorització cardiotocogràfica, ecografies 3D/4D, etc.

Menopausa

Aquest període es caracteritza per presentar forts canvis endocrinològics, imprevisibles i variables, amb una marcada repercussió clínica que comporta que les pacients acudeixin freqüentment a la consulta.

Patologia Mamària

El càncer de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones de tot el món (1 de cada 8 dones), però malgrat la seva incidència, la seva mortalitat ha anat disminuint gràcies a les millores en el diagnòstic precoç i als tractaments disponibles.

Patologia del Tracte Genital Inferior

És la unitat dedicada a la prevenció, estudi i tractament de les lesions de l’aparell genital femení a nivell de coll uterí, vagina, vulva i regió perineal (àrea entre vulva i annus). En aquestes patologies pren un paper important la presència d’un virus de transmissió sexual anomenat virus del papil·loma humà (VPH).

maite

Doctora

Maria Teresa Rovira

Col·legiada num. 24531

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Metge Resident d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Materno-Infantil de la Vall d’Hebrón, metge adjunt a l’Hospital del Mar. Actualment és ginecòloga i Directora mèdica a Rovira Clinic.

Doctora

Laia Alcoverro

Col·legiada num. 44701

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Univ. de Barcelona. Metge Resident d’Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Adjunta de l’Institut Català de la Salut i Referent en Sòl Pelvià en ASSIR Muntanya Barcelona (Hospital Vall d’Hebron de Barcelona)

laia
doctora

Doctora

Margarit

Col·legiada num. 31742

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Metge Resident d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Sant Pau de Barcelona. Actualment Adjunta en el Servei de Ginecologia i Obstetrícia del Hospital Parc Sanitari de Sant Joan de Deu.

Doctora

Carolina Deus

Col·legiada num. 52119

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Univ. Autònoma de Barcelona. Metge Resident de Ginecologia i Obstetrícia en l'Hospital Parc Taulí. Actualment Ginecóloga en Ambulatori de L'Hospitalet y Col·laboradora a l'Hospital de la Creu Roja.

doctora