Slide background

Una bona salut mental
és clau per viure millor

UNITAT DE SALUT MENTAL

 

Psicología


 

A Rovira Clínic posem a la teva disposició un espai d'atenció, consulta i assessorament psicològic per a totes les famílies i en totes les etapes del desenvolupament. Des del moment mateix de la concepció fins a la vida adulta.

 

El nostre equip treballa des d'una perspectiva terapèutica basada en la relació, amb l'objectiu d'ajudar-te a conèixer i gestionar de manera més òptima els teus pensaments i les teves emocions, de manera que puguis relacionar-te millor amb el teu entorn i les persones que estimes. 

 

Cuidar de la salut mental és imprescindible per viure amb major equilibri i satisfacció la vida. 

 

OFERIM ATENCIÓ, SUPORT I ASSESSORAMENT EMOCIONAL PERSONALITZAT A TOTA LA FAMÍLIA. 

ESPECIALITATS

Acollida: A la primera visita, estudiarem el seu cas i proposarem el servei més indicat

 

 

Psicoteràpia individual: Disenyem un pla terapèutic individual, totalment personalitzat, amb sessions periòdiques. 

 

Psicoteràpia Familiar: Millora de la comunicació i el clima afectiu de la família. 

Assessorament: Acompanyament en la resolució de situacions difícils en àmbits com el familiar, el laboral o l'escolar. 

 

Psicoteràpia de parella: Treballem de manera conjunta per a millorar la seva relació de parella des d'una perspectiva integral.

 

Acompanyament en la parentalitat: Gràcies al nostre equip multidisciplinar oferim un seguiment continu per a ajudar-vos i acompanyar-vos en el repte de ser pares

Coaching familiar: Li oferim eïnes pel desenvolupament de noves competències en la gestió de les dinàmiques familiars. 

 

Psicoteràpia infantil i juvenil: Atenció especialitzada del desenvolupament, atenent a les dificultats que poden sorgir de conflictes emocionals.

 

Teràpies on-line: En cas de no poder assistir al centre a realitzar les teràpies per motius de distància o de salut, la sessió es realitzarà per videoconferència.

 

Doctor ALFONSO SALMERÓN

Col·legiat num. 9989

 

 

Psicòleg i psicoterapeuta, llicenciat per la Universitat de Barcelona. Compta amb més de 10 anys d'experiència en l'atenció de famílies, tant en la xarxa privada com en la pública, treballant amb infants, adolescents i adults.

 

Expert en Psicoteràpia psicoanalítica i la teràpia basada en la mentalització, és consultor d'equips sanitaris i col·laborador en projectes de recerca. 

DEMANAR AJUT NO ES FÀCIL. PER AIXÒ, PRESTEM ATENCIÓ AL PRIMER CONTACTE.

ÀREES D'INTERÈS

ADULTS 

 

T'ajudem en casos d'ansietat, depressió, alteracions del somni -insomni, anorèxia i/o bulímia, pors i fòbies, estrès, crisi de pànic, impulsivitat, problemes de convivència, processos de separació, violència domèstica, duel, trastorns de personalitat, trastorn obsessiu - compulsiu, psicosi...

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

T'ajudem en casos d'anorèxia i/o bulímia, problemes d'adaptació, fracàs escolar, ansietat per separació, timidesa/aïllament social, trastorn negativista -desafiador, Síndrome de Tourette, tics, trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat

ADDICCIONS

 

T'ajudem en casos d'addicció al tabac (tabaquisme), alcoholisme, cànnabis, addicció als tranquil·litzants a la cocaïna, a les compres compulsives, tant presencials com per internet, a la feina (workaholic) o en cas de ludopatía. 

FES EL PRIMER PAS, TRUCA'NS I DEMANA CITA AL 936 382 629. 

 

936 38 26 29

 

recepcion@roviraclinic.com

@roviraclinic