Slide background

L'acupuntura ajuda
a disminuïr el dolor

Slide background

L'acupuntura ajuda
a controlar l'ansietat

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA’NS AL 936 382 629

ACUPUNTURA

L’acupuntura restaura l’energia, l’equilibri i regula les funcions de l’organisme actuant sobre la circulació, el sistema nerviós i les substàncies que el cos genera. L’Organització Mundial de la Salut la reconeix com a complement eficaç per tractar un ampli ventall de malalties, entre d’elles el dolor i l’ansietat.

És una tècnica mil·lenària que pertany a la medicina tradicional xinesa, cada cop més estesa en el món occidental. Consisteix a inserir i manipular agulles molt fines al cos, amb l’objectiu de restablir la salut i el benestar del pacient. És una tècnica segura i pràcticament indolora.

L’acupuntura no té efectes secundàris ni està contraindicat combinar-la amb altres medicacions o teràpies.

Malalties que Tractem

entre d’altres

DOLORS: musculars, articulars, migranyes, fibromiàlgia...

SOBREPÈS: Obesitat...

ADDICCIONS: Tabaquisme...

AL·LÈRGIES

SISTEMA NERVIÓS: Ansietat, depressió, insomni...

GINECOLOGIA: Infertilitat, dismenorrea, menopausa...

aaranzana

Doctor

Antonio Aranzana

Col·legiat num. 24515

El Doctor Antonio Aranzana és Metge especialista en Medicina de Família i Comunitària i Diplomat en Acupuntura i Homeopatia, certificat per la Generalitat de Catalunya amb àmplia experiència en medicina alternativa.

L’acupuntura és eficaç en el tractament del dolor i de l’ansietat

Tractaments més Comuns

TABAQUISME

La dependència física a la nicotina i els símptomes del síndrome d’abstinència es poden eliminar o reduïr amb auriculoteràpia i acupuntura. També pot ajudar a evitar la tendència al augmento de pes.

DOLORS MUSCULARS

El simple fet d’inserir petites i indolores agulles d’acupuntura, produeix l’arribada de sang i energia en el punt tractat i aportant-li alhora substàncies que reduiran la inflamació, així com també es produirà relaxació muscular.

ANSIETAT I INSOMNI

L’acupuntura per sí mateixa o com a complement a la medicació és una excel·lent eina per tractar l’ansietat. Els seus beneficis es poden percebre ràpidament. L’acupuntura és efectiva per al tractament de l’insomni, ha estat practicada durant cents d’anys amb aquesta finalitat. El tractament pot durar des de setmanes a mesos.

OBESITAT

L’acupuntura i l’auriculoteràpia tenen un efecte regulador i de control sobre la sensació de gana i ajuden efectivament a soportar els canvis de dieta. L’efecte relaxant de l’acupuntura permet aprimar-se sense patir de mals humors ni ansietats.