Slide background

A partir de la setmana 27 veureu
si s'assembla més al pare o a la mare

Slide background

Durant 30 minuts veuràs
el teu nadó en temps real.

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA’NS AL 936 382 629

ECOGRAFIES 4D

Amb l’ecografia 3D-4D podem observar el fetus en ple moviment en el ventre matern i visualitzar els trets facials amb més exactitud, fet que s’ha demostrat que influeix en el desenvolupament del vincle mare-fill que es va creant conforme avança la gestació.

Li oferim la possibilitat de rebre el reportatge fotogràfic complert de les exploracions ecogràfiques en format DVD. Al nostre Centre disposem d’ecògraf 3D i 4D que li permetran observar la cara del fetus dins del claustre matern i assistir als moviments i gesticulacions del seu fill en temps real, conservant-los en vídeo i fotografia com un record per sempre.

T’oferim una imatge definida, d’alta qualitat i amb la màxima suavitat en les textures.

UN RECORD ÚNIC

PER A TOTA LA VIDA

DVD

Entreguem un DVD que conté fotografies digitals dels moments que tu mateix escullis a la consulta. També inclou l’enregistrament audiovisual del moment. La durada dels videoclips dependrà de les possibilitats de visualització que ens permeti el seu bebè.

CONDICIONS

No es valoren estructures, ni es realitzen medicions fetals. En algunes ocasions, depenent de les condicions de l'embarassada (quantitat de líquid amniòtic, greix abdominal) i de la posició fetal, no s'aconseguirien les imatges. En el cas de no obtenir-les no serà necessari l’abonament de cap import. La pacient podrà tornar a intentar-ho en una altra ocasió.