Slide background

Establim pautes per menjar bé
i portar una vida saludable

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA'NS AL 936 382 629

NUTRICIÓ

ENDOCRINO ÉS UNA PARAULA D'ORIGEN GREG: "ENDO QUE SIGNIFICA "DINS" I "KRINEN" QUE VOL DIR "SEPARAR".

L'endocrinologia és l'especialitat mèdica dedicada a l'estudi dels transtorns hormonals. Comprèn el coneixement del metabolisme i de la nutrició, motiu pel qual també tracta les seves patologies.

El sistema endocrí està format pel conjunt de les glàndules de secreció interna. Els seus components són òrgans que segreguen hormones, les quals són alliberades en el torrent sanguini i s'encarreguen de regular les diverses funcions del cos.

Realitzem dietes especials adaptades a cada cas

Tractaments que Oferim

Metabolisme i Nutrició

Tractament integral de la obesitat i de les seves complicacions: Assessorament nutricional, esportiu i farmacològic. Tractament de la obesitat mórbida.

Suport Nutricional en etapes especials de la vida: adolescència, embaràs, lactància, menopausa.

Transtorns del metabolisme dels lípids: Hipercolesterolemies, hipertrigliceridemies

Suport nutricional en: enfermetats celíaques, intoleràncies alimentàries, dietes vegetarianes...

Transtorns del metabolisme de l'àcid úric: Hiperuricèmies

Establim objectius amb el pacient per tal de portar una vida sana, que millori la seva qualitat de vida

Malalties més Comuns

DIABETIS

La diabetis és causada per la deficiència d'insulina o per la incapacitat d'utilitzar correctament la insulina en els teixits del cos.
Afecta a un 6% de la població. N'hi ha de 3 tipus: de tipus 1 o juvenil, la tipus 2 o d'adults (la més comú) i la gestacional.

MALALTIES TIROIDALS


Les més freqüents són l'hipo e hipertiroïdisme (dèficit o excés de producció d'hormones tiroïdals), la tiroiditis postpart i els nòduls tiroïdals.
Són entre 5 i 8 vegades més comuns en dones que en homes i la possibilitat de presentar disfuncions augmenta amb l'edat.

OBESITAT

S'enten per obesitat quan l'IMC està per sobre de 30 (en pacients adults).
És important avaluar patrons de conducta alimentària i detectar transtorns psicològics per tal de realitzar un tractament.

COLESTEROL


Nivells elevats de colesterol LDL augmenten el risc de patir malalties cardiovasculars (angina de pit, infart de miocardi...)
És recomanable tenir uns nivells de colesterol total en sang de menys de 200 mg/DL.

 

AROA VÁZQUEZ

Col·legiada num. CAT001983

 

 

Dietista i nutricionista, graduada per la Universitat Ramón Llull i especialista en Nutrició Clínica i patologia, tant en l'adult com en l'infant i adolescent.

 

Amb més de 8 anys d'experiència en l'atenció i ajuda a les persones que busquen millorar la seva salut a través de l'alimentació.

 

Actualment, a més de trobar-se a Rovira clínic, és coordinadora del departament de nutrició de CESNUT nutrición, així com col·laboradora a l'Agència Catalana de la Joventut com a dietista i nutricionista. 

 

936 38 26 29

 

recepcion@roviraclinic.com

@roviraclinic