Slide background

Administració de substàncies medicinals
per activar les pròpies defenses

Slide background

Els nens també poden prendre'n
ja que no presenten contraindicacions

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA’NS AL 936 382 629

HOMEOPATIA

L’HOMEOPATIA, DE L’ALEMANY HOMÖOPATHIE, I AL SEU TORN DEL GREC ὁμοῖος, HOMOIOS, “SIMILAR” I πάθεια, PÁTHEIA, “MALALTIA O PATIMENT”

És un mètode terapèutic basat en l’administració de dosis ultradiluïdes de substàncies medicinals per activar les pròpies defenses del nostre organisme i arribar a la millora o cura de malalties. Tot i que es tracta d’una tècnica que s’aplica des de fa molts anys, va ser al segle XVII quan es va posar a punt la preparació i administració d’aquests medicaments.

 

Aquests medicaments tenen l’avantatge de que, en general, no presenten contraindicacions, interaccions medicamentoses ni efectes adversos rellevants, per tant es recomanen habitualment per a tot tipus de pacients, també nens, embarassades o malalts polimedicats.

Segons el cas, aquests medicaments s’utilitzen en exclusiva o juntament amb d’altres medicaments, sobretot en enfermetats cròniques. En aquests casos, la utilització dels tractaments homeopàtics associats als convencionals, permet en molts casos, sota supervisió de l’especialista, reduir la medicació convencional o els seus efectes secundaris.

 

Actualment, la homeopatia s’utilitza en més de 80 països, principalment a Europa, on en alguns casos inclús forma part de les prestacions dels sistemes sanitaris. A més s’estima que més de 300 milions de persones en tot el món utilitzen aquests mètode terapèutic de forma sistemàtica.

Els tractaments homeopàtics són prescrits per metges i dispensats per farmacèutics

Malalties que Tractem

entre d’altres

Cefalees i Migranyes

Transtorns cardiocirculatòris: hipertensió, varius, hemorroides...

Transtorns ginecològics: símptomes de la menopausa, síndrome premenstrual...

Afeccions respiratòries d'origen bacterià, víric o al·lèrgic

Malalties reumàtiques

Alteracions dermatològiques: èczemes, al·lèrgies, psoriasis...

Afeccions de l'aparell digestiu: gastritis, úlceres, estrenyiment, diarrees...

Cistitis de repetició

Ansietat, estrès, insomni, cansament...

aaranzana

Doctor

Antonio Aranzana

Col·legiat num. 24515

El Doctor Antonio Aranzana és Metge especialista en Medicina de Família i Comunitària i Diplomat en Acupuntura i Homeopatia, certificat per la Generalitat de Catalunya amb àmplia experiència en medicina alternativa

Els medicaments homeopàtics estan indicats per tractar qualsevol enfermetat ja sigui aguda o crònica, en cualsevol etapa de la vida, i poden utilitzar-se com a tractament exclusiu o poden donar-se amb altres teràpies

Tractaments més Comuns

PROBLEMES PEDIÀTRICS

Otitis, angines, diarrees, vòmits, problemes de la pell, aftes, problemes durant la dentició, trastorns del somni, alteracions en el rendiment escolar, alteracions en el comportament…

PROBLEMES OTORRINOLARINGÒLEGS I BRONQUIALS

Otitis, rinitis, sinusitis, faringitis, laringitis, traqueïtis i bronquitis i asma. Tant infecciosos com al·lèrgics.

PROBLEMES DIGESTIUS

Problemes d’estómac: acidesa, ardor, pesadesa, males digestions, flatulència, úlcera gastro-intestinal, diarrea, estrenyiment. Nàusees, vòmits. Aftes.