Slide background

Receptes, peticions, consentiments
Medicina transversal

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA’NS AL 936 382 629

MEDICINA DE FAMÍLIA

Oferim als pacients la possibilitat de comptar amb un metge de capçalera que pugui fer un seguiment continuat del pacient al llarg de la seva vida, des de la infància fins a la vellesa, coordinant la seva amb d’altres especialitats.

El metge de família s’encarrega de mantenir la salut en tots els aspectes, analitzant i estudiant el cos de forma global. L’objectiu és la prevenció, diagnòstic i tractament de patologies molt freqüents.

La medicina de família és l’especialitat que ofereix a la població adulta (de més de 14 anys) una atenció integral de la seva salut

Tractaments que Oferim

entre d’altres

Medicina general

Control de trastorns alimentaris: sobrepès, obesitat, males costums alimentàries...

Control de malalties cròniques: diabetis, hipertensió arterial, hipercolesterolemia...

Alteracions psicològiques: depressió, ansietat, insomni...

Prevenció d'enfermetats oncològiques: càncer de colon, càncer de pulmó, càncer de pell...

Ajuda amb deshabituació d’addiccions: tabaquisme...

Prevenció i tractament d’enfermetats del pacient pediàtric, adult i geriàtric

aaranzana

Doctor

Antonio Aranzana

Col·legiat 24515

El Doctor Antonio Aranzana és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Metge especialista en Medicina de Família i Comunitària. Màster en Gestió Clínica . Màster en Atenció Primària de Salut

Els Tractaments

MEDICINA TRANSVERSAL

El metge de família està preparat per treballar en equip i coordinar la cura de la salut dels seus pacients, tenint en compte les competències i incumbències dels demés professionals de la salut.

PREVENIR MILLOR QUE CURAR

L’educació per la salut inclou no només la informació relativa a les condicions socials, econòmiques i ambientals subjacents que influeixen a la salut, sinó també la que fa referència als factors i comportaments de risc.

CONFIANÇA MÚTUA

El coneixement mutu que es construeix al llarg del temps entre el pacient i el seu metge i genera un vincle de confiança i respecte que constitueix una de les eines diagnòstiques i terapèutiques més potents que utilitza la Medicina Familiar.