Slide background

Tractament quirúrgic o
mínimament invasiu

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA’NS AL 936 382 629

UNITAT D’ANGIOLOGIA

I CIRURGIA VASCULAR

L’ANGIOLOGIA PROVÉ DEL GREG “ANGIO”, “VAS” I DE “-LÒGIA”, “ESTUDI”. ÉS L’ESPECIALITAT MÈDICA QUE S’ENCARREGA DE L’ESTUDI DELS VASOS DEL SISTEMA CIRCULATORI I DEL SISTEMA LIMFÀTIC

L’Angiologia i la Cirurgia Vascular és una especialitat medico-quirúrgica que s’encarrega de la patologia de l’aparell circulatori a nivell de cames, braços, coll i abdomen.

A la nostra consulta fem prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties de l’aparell circulatori, tant de la patologia venosa, com arterial i limfàtica.

Oferim un servei de diagnòstic vascular NO invasiu amb la utilització d’eco-doppler color tant a nivell arterial com venós.

Malalties que Tractem

entre d’altres

Sdm ortostàtica: dolor, rampes, inflamació de cames, retenció de líquids...

Varius: tractament quirúrgic o mínimament invasiu

Varícules i telangiectàsies: esclerosis amb líquid o amb escuma

Malaltia tromboembòlica venosa

Claudicació intermitent o malaltia dels aparadors

Prevenció i tractament del peu diabètic

Aneurismes o dilatacions de les artèries

Linfedemes

Els nostres especialistes realitzen les revisions mèdiques per a fer un seguiment dels casos i treballen en la prevenció del risc vascular.

romera

Doctor

Antonio Romera

Col·legiat num. 29072

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona. Doctor en Medicina per la Universitat de Barcelona. Metge Intern Resident d’Angiologia i Cirurgia Vascular a l’Hospital de Bellvitge. Adjunt al Servei de Cirurgia Vascular de l’Hospital de Bellvitge.

Tractaments més Comuns

VARIUS

Les varius es poden mostrar de diferents formes en les dones, el grau de dilatació venosa ens ajudarà a simple vista a identificar si es tracta d’un problema estètic o bé patològic.

En determinats casos, però, s’haurà de determinar si sota aquestes dilatacions venoses poden ocultar-se trastorns molt més importants.

PEU DIABÈTIC

La diabetis produeix un nivell de sucre en sang molt elevat, podent danyar els nervis i fent-li perdre la sensació als peus. És possible fins i tot que no senti un tall o una ampolla, lesions que poden derivar en infeccions i úlceres.

La diabetis també pot danyar els vasos sanguinis, fent que els peus no rebin suficient sang o oxigen.

ANEURISMES

Un aneurisma és un eixamplament de les parets d’una artèria, la qual transporta la sang oxigenada des del cor cap a altres parts del cos. Si un aneurisma creix, pot trencar-se i provocar una hemorràgia perillosa i fins i tot la mort.

Sovint, si es detecten i es tracten anticipadament, els metges poden detenir la ruptura dels aneurismes. Els dos tractaments principals són les medicines i la cirurgia.