PATOLOGIA DEL TRACTE GENITAL INFERIOR

VOLS VENIR A VISITAR-TE A LA NOSTRA CONSULTA? TRUCA’NS AL 936 382 629 – 936 313 284

El virus del Papil·loma Humà (VPH)

És la unitat dedicada a la prevenció, estudi i tractament de les lesions de l’aparell genital femení a nivell de coll uterí, vagina, vulva i regió perineal (àrea entre vulva i anus). En aquestes patologies té un paper important la presència d’un virus de transmissió sexual anomenat virus del papil•loma humà (VPH), del qual hi ha més de 150 serotips i la incidència està augmentant a causa de diferents factors.

Alguns amb alt risc de produir lesions pre malignes en coll uterí, vagina i vulva o berrugues genitals (condilomes). Les vacunes són altament efectives per prevenir la infecció per certs tipus de VPH. La vacunació contra els VPH té la possibilitat de reduir el nombre de morts al món per càncer de coll uterí en dues terceres parts i de prevenir el càncer d’anus en homes i dones.

PREVENCIÓ PRIMÀRIA

Educació sanitària que permeti conèixer les mesures per evitar el contagi del VPH, l'administració de vacunes que ens permetin disminuir la taxa d'infecció

PREVENCIÓ SECUNDÀRIA

Diagnòstic i tractament de lesions pre malignes, mitjançant la realització de citologia anual, test de detecció del VPH, colposcòpia, etc.

COLPOSCÒPIA

Examen amb microscopi per detectar canvis en fase precoç sobre l’epiteli genital i poder localitzar possibles lesions. Es realitzarà una biòpsia en cas que sigui necessari.

logo ubicació

Carrer de F. Rius i Taulet, 53, 08850 Gavà, Barcelona

logo telefon

936 38 26 29 - 936 31 32 84

logo e-mail

recepcion@roviraclinic.com

logos facebook instagram de rovira clinic

@roviraclinic

Desplaça cap amunt